Kapros túrós torta

márc
2013
21

publikálta | on Konyhai alkalmazás | Nincs hozzászólás

Hozzávalók:

  • 0,80 kg tehéntúró
  • 0,08 kg búzadara
  • 3 db egész tojás
  • 0,10 kg kapor (friss)
  • 0,01 kg só

Elkészítés

A túrót egy szitán áttörjük és a búzadarát, 3 tojást, sót hozzáadjuk, összekeverjük. Tarant spray-vel a 8 szeletes formát kifújjuk. A friss kaprot összevágjuk, a túrókrémhez hozzákeverjük. a kapott krémet a formába töltjük. 160 fokon 15 percig sütjük. A sütőből kivesszük, tálcát teszünk rá, 180 fokban megfordítjuk. Szilikon betétet melegen a tortából kivesszük. Kihűtjük, majd a kihűlt tortáról a fémkarikát levesszük.